ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου για το δημοσίευμα παραίτησής του: "Πρέπει να σχολιάζω όλες τις μ@λ@κίες της Γης; "

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λαμία, σχολίασε με μοναδικό τρόπο το δημοσίευμα περί παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, διαψεύδοντάς το.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, στην οποία ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1, σχολίασε στη NOVA το δημοσίευμα που ανέφερε ότι θα υποβάλλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου, σχολιάζοντας με ιδιαίτερο τρόπο και διαψεύδοντας φυσικά το δημοσίευμα.

Παράλληλα τόνισε ότι η νίκη κόντρα στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα βοηθήσει την ομάδα να χτίσει την αυτοπεποίθησή της και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, συνδυάζοντάς με καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λαμία: Για το ματς και τι κρατάει: "Τη νίκη, αυτό κρατάμε, είναι το πιο σημαντικό. Αφήνουμε πίσω μας την αρνητική ατμόσφαιρα, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Ξέρουμε τι περάσαμε, θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό και σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να παλεύουμε, όπως κάναμε και σήμερα".

Για το αν βρίσκουν την αυτοπεποίθησή τους μετά τις νίκες με Λαμίας και Λίνκολν: "Τη δεδομένη στιγμή νίκες όπως αυτή, πρέπει να χτίσουμε για να έχουμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας και σιγά σιγά να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ακόμα και αν σήμερα θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, με εξαίρεση τα τελευταία πέντε λεπτά, οι φιλοξενούμενοι μας πίεσαν, αλλά ελέγξαμε την κατάσταση. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά. Τα αποτελέσματα αυτά μας δίνουν την αυτοπεποίθηση να σκοράρουμε και να βρίσκουμε πιο εύκολα γκολ".

Για το μέλλον του και για το δημοσίευμα που ανέφερε ότι παραιτείται: "Πρέπει να σχολιάζω όλες τις μ@λ@κίες της Γης;".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ