ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεν φεύγει ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου διαψεύδει δημοσίευμα στην πατρίδα του που τον παρουσίασε αποφασισμένο να παραιτηθεί μετά τον αγώνα με τη Λαμία και ισχυριζόταν ότι ήδη έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του για τις προθέσεις του.

Αμφιλεγόμενο δημοσίευμα στη Ρουμανία αναφέρει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και πως θα μπει σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης μετά από τον αγώνα με την Λαμία προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του.

Το συγκεκριμένο άρθρο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα που πριν από μερικές εβδομάδες φιλοξένησε τις φωτογραφίες του Ρουμάνου τεχνικού με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της πατρίδας του και ενημέρωνε ότι ο Λουτσέσκου αναλαμβάνει την Εθνική.

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω και μάλιστα από συνεργάτες του, τους οποίους υποτίθεται ότι ο Λουτσέσκου έχει ήδη ενημερώσει για τις προθέσεις του να αποχωρήσει- είναι ότι το συγκεκριμένο "ρεπορτάζ" περί παραίτησης απέχει από την πραγματικότητα, όπως και το προηγούμενο για την εθνική Ρουμανίας.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ