ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Ευθύνομαι για τις προσδοκίες που δημιούργησα στον ΠΑΟΚ"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης | 28 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη μίλησε για κατάρρευση της ομάδας του και πως ο ίδιος ευθύνεται για τις προσδοκίες που δημιούργησε για την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης μίλησε μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι κυρίως και ανέλαβε την ευθύνη λέγοντας πως ο ίδιος δημιούργησε μεγαλύτερες προσδοκίες για την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο.

"Έχω τα χειρότερα συναισθήματα. Καταρρεύσαμε απόψε, εξαιτίας αυτών των τελευταίων δύο αγώνων. Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Πιθανώς ευθύνομαι για το πώς δημιουργήσαμε μεγάλες προσδοκίες μέσα σε μια περίοδο δύσκολη με πολλά παιχνίδια και πολλούς παίκτες να λείπουν. Αυτή ίσως είναι μια εξήγηση αλλά επίσης και το γεγονός ότι παίξαμε δύο αγώνες σε έξι μέρες και ενδιάμεσα είχαμε και ευρωπαϊκό παιχνίδι, μας έφερε σήμερα εδώ.

Δεν έχω πολλά να πω. Είμαι πολύ λυπημένος. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Γνωρίζω ότι η ομάδα πρέπει κάπως να αντιδράσει, να ξεχάσει τη σημερινή νύχτα γιατί την Τετάρτη έχουμε άλλο παιχνίδι και την Κυριακή άλλο. Πρέπει να παλέψουμε. Πρέπει να βρούμε το πνεύμα μαχητή και να βρούμε λύσεις".

Για το αν θέλει να αλλάξει προσέγγιση ή στρατηγική:

"Δε μπορούμε να μιλήσουμε για αλλαγή προσέγγισης ή στρατηγικής τώρα, με επτά αγώνες και τον Δεκέμβριο. Δε θέλω να ψάχνω δικαιολογίες. Ήδη έκανα μια ανάλυση, που νομίζω είναι η πιο σωστή: σήμερα δε διαχειριστήκαμε σωστά το πρώτο ημίχρονο, όχι όπως θα θέλαμε. Στο δεύτερο ήρθε μια αντίδραση μόνο και μόνο από τη θέληση που είχαμε να κάνουμε κάτι, όχι εξαιτίας κάποιου άλλου λόγου. Αυτά είναι τα πράγματα.

Είκοσι λεπτά έχουν περάσει από το τέλος του παιχνιδιού, δεν υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για αλλαγή στρατηγικής. Πρέπει να δώσουμε στα παιδιά τον σωστό τρόπο να αντιδράσουμε, να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Να σκεφτεί ο καθένας γιατί βρεθήκαμε σε αυτήν την κατάσταση και να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE INTERWETTEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ