ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Είναι προφανές ότι δεν είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας, το γκολ το αξίζαμε"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Λαμία - ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Λαμία - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε ενέργεια στο παιχνίδι του κόντρα στη Λαμία, τονίζοντας ότι η πίεση της τελευταίας περιόδου επηρέασε την ομάδα του.

Η Λαμία προηγήθηκε του ΠΑΟΚ στο 45+4' με γκολ του Σλίβκα και κράτησε το προβάδισμά της μέχρι το 90+10', όταν και σκόραρε ο Σβαμπ ισοφαρίζοντας σε 1-1 στην 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα τόνισε ότι η ενέργεια έλειψε από το παιχνίδι της ομάδας του, εξηγώντας ότι αυτό οφείλεται σε μία έντονη περίοδο που πέρασε ο Δικέφαλος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Είναι προφανές ότι δεν είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας. Ήταν βαριές οι ενέργειες τις οποίες κάναμε, οι κινήσεις μας μέσα στο γήπεδο. Είχαμε παρόλα αυτά ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο να ανοίξουμε το σκορ.

Δεν τα καταφέραμε. Ήρθε το γκολ από τη Λαμία στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στο 2ο ισορροπήσαμε πολύ περισσότερο την κατάσταση, είχαμε ευκαιρίες για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι χάσαμε την ισορροπία μας και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήρθε ένα γκολ στο τέλος που μπορούμε να πούμε ότι το αξίζαμε.

Η εξήγηση που μπορεί να υπάρχει για το σημερινό και την τελευταία περίοδο είναι ότι προερχόμαστε μετά από μία πολύ έντονη περίοδο και προσπαθούμε από ματς σε ματς να βρούμε πηγές για να βρούμε ενέργεια σ' αυτό που θέλουμε να κάνουμε".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ