CHAMPIONS LEAGUE

Λουτσέσκου: "Είχαμε καλή οργάνωση"

Λουτσέσκου: "Είχαμε καλή οργάνωση"

Εμφανώς ικανοποιημένος τόσο από την άνετη νίκη και πρόκριση της Σαχτάρ στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και από το δημιούργημά του που αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, στις δηλώσεις του μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τη Ρόμα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, στάθηκε στην καλή προετοιμασία της ομάδας του και την εξαιρετική συνεργασία των παικτών του, ενώ εξήρε τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες της πρωταθλήτριας Ουκρανίας, εκφράζοντας την σιγουριά του για το λαμπρό μέλλον που απλώνεται στα πόδια τους. Μάλιστα, υποστήριξε πως η Σαχτάρ θα κέρδιζε εξίσου εύκολα το ματς, ακόμα και αν δεν έμενε η Ρόμα με παίκτη λιγότερο.

"Είχαμε προετοιμαστεί καλά. Είχαμε προβλήματα στην αρχή του αγώνα που η Ρόμα έπαιξε σκληρό ποδόσφαιρο, αλλά ήμασταν καλά οργανωμένοι και καταφέραμε να ανασυνταχτούμε και να εξαλείψουμε τα λάθη κατά τη διάρκεια του ματς", τόνισε αρχικά ο Λουτσέσκου αναλύοντας τα αγωνιστικά δεδομένα για να συνεχίσει:

"Επιτεθήκαμε καλά και αφού πετύχαμε το πρώτο γκολ, σταματήσαμε να σκεφτόμαστε τη Ρόμα, διότι η συνεργασία και ο συντονισμός μεταξύ των παικτών μας, μεγάλωνε διαρκώς. Η Ρόμα έγινε πολύ νευρική μετά από την αποβολή του Μεξές. Έχουμε πολλούς νεαρούς, οι οποίοι είναι πολύ γρηγορότεροι και το απέδειξαν. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτούς. Έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πως κερδίσαμε μόνο και μόνο επειδή η Ρόμα έμεινε με 10 παίκτες. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι και σε 11 παίκτες και θα είχαμε κερδίσει και χωρίς της αποβολή του Μεξές. Περίμενα ένα αποτέλεσμα σαν και αυτό, επειδή έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Έχω εμπιστοσύνη στην προετοιμασία μας και στην ατμόσφαιρα του σταδίου μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ