ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Έγιναν τρελά πράγματα για δέκα λεπτά, αλλά ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα Αμπερντίν - ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα Αμπερντίν - ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς με την Αμπερντίν και τη νίκη με 3-2 στο τελευταίο λεπτό μίλησε για ένα τρελό δεκάλεπτο που έφερε πίσω στο σκορ τον ΠΑΟΚ ενώ σημείωσε πως θα πρέπει οι παίκτες του να πιστεύουν μέχρι τέλους κάθε παιχνίδι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρώτο του σχόλιο μετά το ματς με την Αμπερντίν και τη νίκη με 3-2 που ήρθε στο φινάλε της αναμέτρησης έκανε λόγο για ένα τρελό δεκάλεπτο που έφερε πίσω στο σκορ τον ΠΑΟΚ ενώ σημείωσε πως θα πρέπει οι παίκτες του να πιστεύουν μέχρι τέλους κάθε παιχνίδι.

Όπως χαρακτηριστικά είπε υπάρχουν άλλα ματς που έχουν χάσει στο 93' λεπτό μετά από μεγάλη μ@@@ και για αυτό θα πρέπει να παλεύουν μέχρι τέλους και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήταν αγώνας που έπρεπε να κερδίσουμε χωρίς καμία αμφιβολία. Είχαμε φάσεις και στο πρώτο μέρος, ελέγξαμε τον ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν τρελά πράγματα για δέκα λεπτά.

Συνεχίσαμε να πιστεύουμε και τα καταφέραμε. Όλα είναι δύσκολα πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί και στα 90 λεπτά. Πρέπει να μαθαίνουμε από αυτές τις καταστάσεις".

Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και έχει μια περίοδο δυσκολίας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Κάποια στιγμή έχουμε κάνει μεγάλες μ@@@ στο 93 λεπτό και πρέπει να μάθουμε και να πιστεύουμε μέχρι τέλους.

Σίγουρα κοιτάμε το ματς με την ΑΕΚ. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όλοι να έχουν την αυτοπεποίθηση και να είναι έτοιμοι".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ