ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Έχουμε πλέον φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση"

Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα Βόλος - ΠΑΟΚ | 23 Ιανουαρίου 2022
Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα Βόλος - ΠΑΟΚ | 23 Ιανουαρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη φρεσκάδα και την αυτοπεποίθηση που έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στα τελευταία τους παιχνίδια σε σχέση με το πρώτο διάστημα της σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του Βόλου και δη της εικόνας των ποδοσφαιριστών του. Ο Ρουμάνος στάθηκε στην φρεσκάδα και την αυτοπεποίθηση που βγάζουν στα τελευταία ματς οι παίκτες του.

Επίσης μίλησε και για τον Σάστρε και το ντεμπούτο του Ισπανού με νίκη και γκολ ενώ σημείωσε πως θα έχει το χρόνο να προσαρμοστεί.

Για το που οφείλεται το γεγονός ότι η ομάδα του μπήκε πιο ενεργά στο 2022 με ενέργεια, πάθος και τρεξίματα:

"Πηγαίνουμε βήμα βήμα, η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολη περίοδος για μας, δώσαμε πολλά απαιτητικά παιχνίδια, είναι λογικό να μην έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Οι άνθρωποι απ' έξω δεν το καταλαβαίνουν όταν τελείωσαν αυτά τα ματς και μετά την Ευρώπη, αποφορτιστήκαμε, αποδώσαμε καλύτερα και είχαμε περισσότερο χρόνο να δουλεύουμε με φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση".

Για το ντεμπούτο του Σάστρε και τι του είπε στο τέλος του αγώνα:

"Είναι τυχερός που στο πρώτο του παιχνίδι ξεκίνησε με νίκη έχοντας καλή εμφάνιση και γκολ, ήταν μέρος του καλού μας αγώνα. Χρειάζεται ακόμη χρόνο να προσαρμοστεί, να καταλάβει έναν διαφορετικό τρόπο δουλειάς σε ένα καινούργιο και δύσκολο πρωτάθλημα, αρκετοί στην Ευρώπη δεν λαμβάνουν υπόψιν το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά είναι ένα πρωτάθλημα με δύναμη. Ο Σάστρε θα έχει τον χρόνο να καταλάβει πως πρέπει να αγωνιστεί σε αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ