ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν θέλω άλλη αρνητικότητα, να κάνουμε βήματα μπροστά"

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2022-2023 /  /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2022-2023 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού τόνισε πως δεν χωράει αρνητικότητα στη φετινή σεζόν του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα της Super League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε σε έντονο ύφος πως η αρνητικότητα δεν χωράει στη φετινή σεζόν του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το ματς και τι θα άλλαζε: "Όταν έχεις μία ομάδα όπως τη δικιά είναι μία διαδικασία, δεν αλλάζω κάτι, θέλω να κάνουμε βήματα προς τα μπροστά, είτε μικρά, είτε μεγαλύτερα. Είχε έξυπνο τρόπο παιχνιδιού η αντίπαλη ομάδα, περίμενε, είχε υπομονή. Περίμενε ένα λάθος, ώστε να το αξιοποιήσει.

Ήμασταν ψηλά και κυριαρχήσαμε. Σε αυτές τις συνθήκες δεν φτιάχνεις πολλά, αλλά πάλι είχαμε πέντε μεγάλες ευκαιρίες. Πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτές τις καταστάσεις για να κλείσεις αυτό το παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό να θέλεις να πάρεις με οποιοδήποτε τρόπο το αποτέλεσμα που κρατούσαμε".

Για το αν είναι θέμα το γκολ: "Δεν είναι θέμα. Δεν θέλω την αρνητικότητα. Πέρσι γράψαμε ιστορία, πήγαμε τελικό Κυπέλλο, που χάσαμε μέσω VAR. Υπήρχε γκρίνια ότι δεν είναι κάτι σημαντικό. Αλλάζουμε τα πάντα, θα έρθουμε εκεί που θέλουμε. Έχουμε παίκτες που επιστρέφουν ή ήρθαν πιο αργά. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ