ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν περίμενα να δω τόσο μικρή ΑΕΚ, έκπληξη η προσέγγισή της"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στάθηκε στην προσέγγιση της Ένωσης, η οποία του προξένησε έκπληξη.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ και πλέον όλα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV αναφέρθηκε στην τακτική προσέγγιση της Ένωσης, η οποία για εκείνον ήταν έκπληξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το μηδέν στην άμυνα και την επιθετική λειτουργία: "Είναι το πρώτο παιχνίδι. Ειλικρινά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί δεν περίμενα να δω τόσο μικρή ΑΕΚ. Σε άλλα παιχνίδια με ομάδες χαμηλότερα στον πίκακα είδαμε να αμύνονται πίσω. Δεν περίμενα να μείνει πίσω. Έπεφταν κάτω, ζητούσαν φάουλ και γενικότερα είναι έκπληξη. Η πίεση είναι σε αυτούς, γιατί αν σκοράρουμε γκολ εκτός έδρας προκρινόμαστε".

Για τις αλλαγές και αν είχαν να κάνουν με την τακτική της ΑΕΚ: "Υπήρχαν αλλαγές που είχαν να κάνουν με τη διαχείριση του δύσκολου προγράμματος. Πρέπει να ευνοηθούμε απ' όλους τους παίκτες στο ρόστερ. Και οι αλλαγές ήταν για να πάρουμε κάτι στην επίθεση.Το πρώτο μέρος ανήκει σε εμάς, δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να τελειώνουμε τις φάσεις. Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν διακοπές που χάλασαν τον ρυθμό του αγώνα".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ