ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν με πείθει κανένας ότι είναι κόκκινη κάρτα, το πρόβλημα είναι στο VAR"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στην COSMOTE διαμαρτυρήθηκε πως η κόκκινη κάρτα στον Τσιγγάρα δεν έπρεπε να δοθεί, τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι στο VAR.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος αγωνιζόταν από το 19ο λεπτό με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Τσιγγάρα. Ο Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να τον πείσει ότι είναι κόκκινη κάρτα, ενώ ανέφερε πως το πρόβλημα βρίσκεται στο VAR.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το αν άλλαξε το πλάνο του το αριθμητικό: "Το να παίζουμε με δέκα παίκτες για 75 λεπτά είναι μία εμπειρία που θα έπρεπε να περάσουμε. Τεράστια η προσπάθεια των παικτών μου.

Κανένας δεν με πείθει ότι είναι κόκκινη κάρτα και το πρόβλημα είναι στο VAR. Η φάση έγινε μπροστά μου και ποτέ δεν δίνεις κόκκινη κάρτα σε αυτή τη φάση, κίτρινη ναι. Στην τηλεόραση μπορείτε να το μεταφράσετε όπως θέλετε".

Για το προσανατολισμό του μετά από την κόκκινη: "Να φύγουμε αήττητοι, τα καταφέρουμε και ρισκάροντας σε κάποιες φάσεις. Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα και γι' αυτό το λόγο είμαι χαρούμενος που με 10 παίκτες κατάφεραν να φύγουν χωρίς ήττα. Έπεφταν δυνατά σε κάθε φάση".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ