ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν αισθάνθηκα ότι το παιχνίδι ήταν για σκορ 2-0 υπέρ της Ντίναμο"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε ματς κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ για το Conference League | 7 Μαρτίου 2024
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε ματς κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ για το Conference League | 7 Μαρτίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέδωσε τη νίκη της Ντίναμο Ζάγκρεμπ επί του ΠΑΟΚ τόσο στον έξυπνο τρόπο παιχνιδιού των Κροατών όσο και στα λάθη της ομάδας στο χορτάρι του "Μάξιμιρ".

Ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε στο Ζάγκρεμπ και γνώρισε ήττα με 2-0 από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ από τα δύο γκολ του Πέτκοβιτς, με το αποτέλεσμα αυτό να μειώνει σημαντικά τις ελπίδες του ενόψει της ρεβάνς στο δρόμο προς τα προημιτελικά του Conference League.

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε την άποψη πως η εικόνα του αγώνα δεν ήταν τέτοια ώστε η αντίπαλος του Δικεφάλου να πάρει τέτοιο αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς, αποδίδοντας το 2-0 τόσο στον έξυπνο τρόπο παιχνιδιού των Κροατών όσο και στα λάθη των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Το παιχνίδι είναι πολύ απλό, η Ντίναμο έπαιξε έξυπνα. Εμείς ουσιαστικά χάσαμε από τον ίδιο τον εαυτό μας, είχαμε κατοχή αλλα κάναμε εύκολα λάθη.

Ακόμα και τα γκολ της ήρθαν από δύο φάσεις που θα μπορούσαμε να ελέγξουμε πολύ καλύτερα και κατέληξαν σε γκολ, ενώ χάσαμε πολλές εύκολες μπάλες.

Δεν αισθάνθηκα ότι το παιχνίδι ήταν για ένα σκορ 2-0 αλλά το έξυπνο παιχνίδι της Ντίναμο και τα δικά μας λάθη οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ