ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Αναστρέψιμη η κατάσταση, θα κερδίσουμε στην Τούμπα"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ | 17 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ | 17 Φεβρουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρά την ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 με τη Μίντιλαντ θεωρεί πως η ομάδα του στην Τούμπα θα ανατρέψει το σκορ και θα πάρει την πρόκριση.

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση επί της Μίντιλαντ παρά την ήττα στη Δανία με 1-0 εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV. Ο Ρουμάνος έκανε λόγο για ένα ανατρέψιμο σκορ και σημείωσε πως πλέον ξέρει περισσότερα για την αντίπαλο του.

"Ήταν ένα ισορροπημένο ματς, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στα πρώτα λεπτά σεβαστήκαμε περισσότερο από όσο θα έπρεπε τον αντίπαλό μας.

Μετά την φάση του γκολ ισορρόπησε το παιχνίδι, από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι ένα ισορροπημένο παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας και στο τέλος πιστεύω ότι η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Σίγουρα πιστεύω ότι είναι μια αναστρέψιμη κατάσταση, πρέπει να κερδίσουμε το δεύτερο παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε. Θα έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, οπότε θα είναι πιο δύσκολο για τον αντίπαλό μας. Έχουμε πλέον και περισσότερες πληροφορίες για τον αντίπαλό μας, οπότε ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε".

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ