ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Λούτον - Μάντσεστερ Σίτι: Απίστευτος Χάλαντ, πέτυχε χατ-τρικ στα πρώτα 40 λεπτά από τρεις ασίστ του μάγου Ντε Μπρόινε

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Σίτι απέναντι στην Λούτον για το FA Cup | 27 Φεβρουαρίου 2024
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Σίτι απέναντι στην Λούτον για το FA Cup | 27 Φεβρουαρίου 2024 @2024 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Το δίδυμο Χάλαντ-Ντε Μπρόινε έκανε θραύση στο πρώτο μέρος του νοκ-άουτ αγώνα της Σίτι με την Λούτον για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Αγγλίας, με τον Νορβηγό φορ να σημειώνει χατ-τρικ από τρεις ασίστ του Βέλγου.

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Αγγλία, το League Cup, κατέληξε στα χέρια της Λίβερπουλ, όμως η Μάντσεστερ Σίτι είναι η ομάδα που καμαρώνει για το τρεμπλ που κατέκτησε πέρυσι και παραμένει μέσα στο κυνήγι της επανάληψης εκείνου του άθλου.

Το πόσο θέλει μάλιστα να φτάσει και πάλι μέχρι το τέλους του δρόμου και στα τρία μέτωπα το έδειξε και το βράδυ της Τρίτης (27/02) στο πλαίσιο του εκτός έδρας νοκ-άουτ αγώνα της με την Λούτον με φόντο τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Εκεί που η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα τελείωσε το πρώτο μέρος με 8 τελικές, εκ των οποίων 7 εντός εστίας, με τους πολίτες να βρίσκουν τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα έχοντας δύο απόλυτους πρωταγωνιστές.

Ο ένας ήταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε που έβγαλε και τις τρεις ασίστ και ο άλλος ο Έρλινγκ Χάλαντ, με τον Νορβηγό φορ να δέχεται με χαρά τις μαγικές πάσες του Βέλγου και να κάνει άνω-κάτω την άμυνα των γηπεδούχων, νικώντας με τρία σουτ με το αριστερό πόδι τον Κρουλ: στο 3ο, στο 18ο και στο 40ο λεπτό.

Το χατ-τρικ του Χάλαντ από τις ασίστ του Ντε Μπρόινε



TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ