ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Ένας αγώνας... εκατομμυρίων!

CHAMPIONS LEAGUE /  /  -  (  / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά στην Ευρώπη για τις ελληνικές ομάδες, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της ΑΕΚ και του Άρη. Ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός που διεκδικεί θέση στο ChampionsLeague, ωστόσο, για να συνεχίσει να ελπίζει, πρέπει να νικήσει μέσα στην έδρα της Λουντογκόρετς, με το διπλό να προσφέρεται σε απόδοση 2.35 στην bwin!

Τα προκριματικά του Champions League παίζουν στην bwin με νέα ειδικά στοιχήματα! |21+

Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έχει καταργηθεί, οπότε οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται μόνο νίκη για να προκριθούν στα πλέι οφ του ChampionsLeague, στα οποία θα διεκδικήσουν θέση στους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σε περίπτωση που το ματς λήξει ισόπαλο, τότε το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση. Απόδοση 3.80 στην bwin να νικήσει η ομάδα του Μαρτίνς χωρίς να δεχθεί γκολ!

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουντογκόρετς, τότε θα βάλει στα ταμεία του μίνιμουμ 5 εκατομμύρια ευρώ. Θα πάρει, δηλαδή, αυτό το ποσό ακόμα κι αν αποκλειστεί στα play off, που θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μάλμε ή Ρέιντζερς. Αν μπει στους ομίλους, τότε θα πάρει μίνιμουμ 15.6 εκατομμύρια! Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή στα playoff του EuropaLeague είναι εξασφαλισμένη, όμως αυτό δεν αρκεί στους Πειραιώτες, που θέλουν να συνεχίσουν για τρίτη σερί σεζόν στο Champions League.

bwin- Προκριματικά Champions League με μεγάλες αποδόσεις και κορυφαίο Live Στοίχημα! |21+

Οι παίκτες του Μαρτίνς θα κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ και το να σκοράρουν πρώτοι, γεγονός που προσφέρεται σε απόδοση 1.85 στην bwin. Το ενδεχόμενο, μάλιστα, να νικήσει και στα δύο ημίχρονα, έχει απόδοση 3.90! Στο πρώτο παιχνίδι, στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την ισοπαλία χάρη στο γκολ του Καμαρά στο 87', καθώς οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 50' με τον Ντεσπότοφ. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν ξανά οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο, έχει απόδοση 2.75!

Πάντως, στην πρώτη αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα Τζολάκη. Ειδικά στο πρώτο μέρος, η Λουντογκόρετς έδειξε ότι είναι μια επικίνδυνη ομάδα, καταφέρνοντας να βρει δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν ξανά οι δύο ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.75 στην bwin, ενώ η νίκη του Ολυμπιακού με over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση έχει απόδοση 3.80!

Ο Ολυμπιακός θέλει, λοιπόν, να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του και να βρει το γκολ που θα του επιτρέψει στη συνέχεια να «χτίσει» σε αυτό και να αποκτήσει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Το αν θα τα καταφέρει, θα αποδειχθεί το βράδυ της Τρίτης (10/08, 21:00)!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ