PREMIER LEAGUE

Λούκε:"Είχα πρόταση από την Ελλάδα"

Λούκε:"Είχα πρόταση από την Ελλάδα"
Λούκε

Πρόταση από Ελληνική ομάδα είχε το περασμένο καλοκαίρι, ο Άλμπερτ Λούκε όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του.

Ο Ισπανός επιθετικός της Νιούκαστλ που δεν έχει καταφέρει να κάνει αξιόλογη καριέρα στην Αγγλία, υποστήριξε ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε την ευκαιρία να αποχωρήσει με πιθανούς προορισμούς την Γαλλία και την Ελλάδα αλλά όπως πρόσθεσε η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ισπανία.

"Η προτεραιότητα μου είναι να επιστρέψω στην Ισπανία. Είχα την ευκαιρία να φύγω από την Αγγλία για την Ελλάδα ή την Γαλλία,αλλά αν αποχωρούσα θα ήταν μόνο για την Ισπανία", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πλέον ο Λούκε δεν έχει θέση στα πλάνα του Γκλεν Ρέντερ στην Νιούκαστλ και δεν έκρυψε για μία ακόμη φορά ότι θα ήταν για τον ίδιο καλύτερα να ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα του με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα να τον δελεάζει, όπως τόνισε :

"Ο χρόνος περνάει στην Αγγλία και ακόμα δεν αγωνίζομαι όσο θα ήθελα. Για τον λόγο αυτό δεν αποκλείω την επιστροφή μου στην Ισπανία. Η Μπαρτσελόνα είναι ένας μεγάλος σύλλογος και θα ήταν ευχαρίστηση μου να επιστρέψω στην Ισπανία.

Ως Καταλανός ήμουν πάντα οπαδός της. Δύο χρόνια πριν ήμουν κοντά στο να υπογράψω αλλά στο τέλος πήγα στην Νιούκαστλ. Τον τελευταίο χρόνο υπάρχει φημολογία αλλά κανείς δεν με έχει πλησιάσει απευθείας.

Αν η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για μένα, θα ήταν τιμή μου να αγωνιστώ σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο αλλά πρέπει να τα βρουν με την Νιούκαστλ, δεν εξαρτάται από μένα".









TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ