ΠΑΟΚ

Λούκας θέλουν ο ΠΑΟΚ και η... Καρπάτι

Λούκας θέλουν ο ΠΑΟΚ και η... Καρπάτι

Διαβάστε πώς περιπλέκει το θέμα του 24χρονου Ισπανού Λούκας Πέρεθ που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ μετά τη δήλωση του γενικού διευθυντή της ουκρανικής ομάδας

Ο Λούκας Πέρεθ της Καρπάτι αποτελεί την αδυναμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ από τη μέρα που τον πρωτογνώρισαν ως αντίπαλο στην Τούμπα στα περσινά προκριματικά του Europa League.

Ο Ισπανός φλέρταρε έντονα το καλοκαίρι με το "Δικέφαλο", όμως, η αδιάλλακτη στάση του προέδρου της ομάδας του Λβιβ, δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Τις τελευταίες μέρες το όνομά του έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο, αφού αποτελεί τον πρώτο στόχο για να καλύψει τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού που ψάχνει για το Γενάρη ο Δώνης.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πώς και πάλι η Καρπάτι έχει τον πρώτο λόγο αφού το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Λούκας έχει ισχύ μέχρι το Δεκέμβρη του 2013, όμως είναι διατεθειμένοι ακόμη και πληρώσουν για να κάνουν αυτή τη μεταγραφή πραγματικότητα και να ανεβάσουν τον ενθουσιασμό των φίλων της ομάδας.

Το ζητούμενο είναι αν τελικά πουλάει η Καρπάτι και σε τι τιμή. Και το λέμε αυτό γιατί πολύ πρόσφατα, το περασμένο Σάββατο, ο γενικός διευθυντής της ουκρανικής ομάδας, Ιγκόρ Ντεντίσιν αποκάλυψε την πρόθεση της διοίκησης του συλλόγου να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Λούκας.

" Έχουμε πρόβλημα στο γκολ και σίγουρα θέλουμε ενίσχυση στην επίθεση. Το βασικό μέλημά μας όμως είναι να κρατήσουμε την πλειοψηφία των παικτών που έχουμε στο ρόστερ" ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Ντεντίσιν, κάνοντας στη συνέχεια ειδική αναφορά στον Λούκας: " Έχουμε συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τον Λούκας. Είμαστε σε συζητήσεις μαζί του για να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας.

Πιστεύω ότι είναι πολύ χρήσιμο να παραμείνει ο Λούκας στο Λβιβ. Έχει γίνει αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε. Νομίζω ότι το καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι η Καρπάτι είναι η κατάλληλη ομάδα γι' αυτόν. Νομίζω ότι ακόμη δεν έχει δείξει τις πραγματικές δυνατότητές του. Ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία και ο Ισπανός θα συνεχίζει να αγωνίζεται για την Καρπάτι".

Και κατέληξε ότι ο Λούκας και άλλοι δύο σημαντικοί για τα πλάνα του προπονητή παίκτες της ομάδας δεν πωλούνται τη δεδομένη περίοδο.

Κατά πόσο αυτή η δήλωση απηχεί την πλήρη πραγματικότητα ή μπορεί να ερμηνευτεί και σαν μία κίνηση τακτικής για να εξασφαλίσει η Καρπάτι το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος από τον Λούκας θα φανεί στο προσεχές μέλλον. Άλλωστε, κι άλλες ομάδες, πλην ΠΑΟΚ, έχουν δείξει ενδιαφέρον

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ