ΙΝΤΕΡ

Λουκάκου: "Θέλω να βοηθήσω τον Έρικσεν, μπορεί να γίνει πρωταθλητής στην Ίντερ"

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει γκολ του με την Ίντερ κόντρα στην Χετάφε για το Europa League
Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει γκολ του με την Ίντερ κόντρα στην Χετάφε για το Europa League LARS BARON, POOL PHOTO VIA AP

Ο Ρομελού Λουκάκου εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τον Κρίστιαν Έρικσεν να ξανά βρει τη φόρμα του, καθώς, όπως αποκάλυψε, θεωρεί πως ο Δανός έχει τις δυνατότητες να γίνει πρωταθλητής στην Ίντερ.

Ο τεχνικός της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει τον Κρίστιαν Έρικσεν και αυτό είναι φανερό. Δεν το λέμε εμείς το λένε οι αριθμοί.

Ο Δανός μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από την Τότεναμ μετράει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των "νερατζούρι" μόλις 7 συμμετοχές σε Ιταλία και Ευρώπη.

Το γεγονός αυτό μάλιστα, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το σύλλογο, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με μεταγραφή.

Ωστόσο, ο Ρομελού Λουκάκου εξέφρασε την πίστη του για τις δυνατότητες του 28χρονου μέσου σε μία ειλικρινή συνέντευξη, που παραχώρησε στον Δανέζικο τηλεοπτικό σταθμό Kanal5.

Ο Βέλγος δήλωσε πως θέλει να τον βοηθήσει για να δείξει αυτό που αξίζει: "Ο Έρικσεν έχει όλα όσα χρειάζεται για να γίνει πρωταθλητής στην Ίντερ. Θέλω να τον βοηθήσω. Εγώ ήμουν τυχερός που προσαρμόστηκα γρήγορα. Εάν μάθει ιταλικά όλα θα γίνουν πιο εύκολα γι' αυτόν. Θα είναι σε θέση να επικοινωνεί καλύτερα και να έχει κύριο ρόλο στην ομάδα".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ