ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Λουίς Σουάρες: Στην Ίντερ Μαϊάμι ο Ουρουγουανός, ξανασμίγει με τον Μέσι

Λουίς Σουάρες: Στην Ίντερ Μαϊάμι ο Ουρουγουανός, ξανασμίγει με τον Μέσι
Ο Λουίς Σουάρες κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τη βραζιλιάνικη Γκρέμιο @2023 AP IMAGES/WESLEY SANTOS

Το δίδυμο Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι ξανασμίγει ποδοσφαιρικά, καθώς ο Ουρουγουανός επιθετικός μετακομίζει στην Ίντερ Μαϊάμι. Οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για επιπλέον έναν χρόνο.

Λουίς Σουάρες, Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπούσκετς και Ζόρντι Άλμπα ξανά στην ίδια ομάδα. Όχι, δεν μιλάμε για την Μπαρτσελόνα του 2020, αλλά για την Ίντερ Μαϊάμι του 2024, καθώς ο Ουρουγουανός μετακομίζει στις ΗΠΑ για να ξανασμίξει με τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο 36χρονος στράικερ μετά το επιτυχές πέρασμα από τη Βραζιλία για λογαριασμό της Γκρέμιο, μέτρησε 17 γκολ και 11 ασίστ σε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του Μπραζιλεϊράο, οδεύει προς τις ΗΠΑ, καθώς επιτεύχθη οριστική συμφωνία για να ενταχθεί στο δυναμικό της Ίντερ Μαϊάμι.

Το deal προβλέπει την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για επιπλέον έναν χρόνο. Σουαρές και Μέσι ξανά μαζί λοιπόν, με τους κολλητούς να καλούνται να θυμίσουν στο αμερικάνικο κοινό γιατί την εξαετία 2014-2020 αποτέλεσαν ένα από τα καλύτερα δίδυμα επιθετικών, σαρώνοντας όλους τους εγχώριους και διεθνείς τίτλους.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ MLS ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ