ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουίς Ενρίκε: "Είμαι ανήσυχος για το παιχνίδι με το Κόσοβο"

Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λουίς Ενρίκε κρατάει μόνο το αποτέλεσμα από την αναμέτρηση με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022, τονίζοντας ότι περιμένει να εξελιχθεί με τον ίδιο τρόπο και το παιχνίδι με το Κόσοβο.

Η Ισπανία επικράτησε της Γεωργίας με 1-2 στην Τιφλίδα, με τον Ντάνι Όλμο να λυτρώνει τους "φούριας ρόχας" στις καθυστερήσεις. Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ακατάλληλη για καρδιακούς, όπως τόνισε ο Λουίς Ενρίκε, ενώ τόνισε ότι δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος ενόψει της αναμέτρησης με το Κόσοβο.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων: "Στο όριο του εμφράγματος. Δεν παίξαμε καλά και μάς κόστισε. Χάσαμε την αυτοπεποίθηση που χτίσαμε. Ένα αμυντικό λάθος οδήγησε στο πρώτο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψε το θάρρος. Γνωρίζαμε ότι στο δεύτερο μέρος θα ήταν πιο δύσκολο, λόγω της κούρασης, ωστόσο δημιουργήσαμε ευκαιρίες".

"Δεν λάμπουμε όπως συνήθως. Φαίνεται. Κάναμε επτά αλλαγές. Η παρουσία κόσμου έπαιξε το ρόλο της. Με εξέπληξε η Γεωργία. Είναι τρεις βαθμοί και μου είναι το ίδιο αν τους αξίζαμε ή όχι. Δεν πρέπει να χαλαρώσει κανείς κόντρα στο Κόσοβο. Δεν υπάρχουν μικροί αντίπαλοι, ειδικά όταν κλείνονται στην άμυνα".

"Όπως βλέπετε οι αντίπαλοι δεν δίνουν τίποτα με ευκολία. Υποφέραμε περισσότερο σε σχέση με την Ελβετία, τη Γερμανία και την Ουκρανία (αντίπαλοι της Ισπανίας στο Nations League)".

"Είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος για το παιχνίδι με το Κόσοβο. Αν μας λείπει η ακρίβεια, η φινέτσα ή η φρεσκάδα θα συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Με καρδιά με μυαλό ή οτιδήποτε άλλο, αλλά η Ισπανία πρέπει να είναι στο επόμενο Μουντιάλ και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε να μην πάμε εκεί".

Photo Credits: Associated Press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ