ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λούα Λούα:"Φέρτε μας την Ρεάλ"

Λούα Λούα:"Φέρτε μας την Ρεάλ"
ΛούαΛούα

Αισιόδοξος ενόψει του αγώνα με την Ρεάλ εμφανίστηκε ο Λούα Λούα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA

Τους "ερυθρόλευκους" περιμένουν πλέον οι δύο αναμετρήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης με πρώτη αυτή στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" στις 24 Οκτωβρίου και ο Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, έδειξε ότι αντιμετωπίζει με μεγάλη προσμονή τις αναμετρήσεις με την "Βασίλισσα".
" Ανυπομονώ για το παιχνίδι εκεί(σ.σ την Μαδρίτη). Ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθα στον Ολυμπιακό είναι παιχνίδια σαν αυτά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κονγκολέζος επιθετικός και συμπλήρωσε:

" Πάντα θέλεις να αντιμετωπίσεις ομάδες σαν την Ρεάλ Μαδρίτης γιατί είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε.Ήδη δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας, οπότε γιατί όχι".

"Γράψαμε ιστορία"

Ο Λούα Λούα μίλησε όμως και για την ιστορική νίκη στην Βρέμη, την πρώτη για τους πρωταθλητές Ελλάδος μετά από 31 παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. " Αυτό είναι που μου αρέσει σε αυτή την ομάδα, έχει ομαδικό πνεύμα. Ποτέ δεν απογοητευόμαστε όπως όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και εξακολουθούσαμε να το πιστεύουμε.

Είμαστε μία νέα ομάδα και υπάρχουν πολλοί παίκτες που γνωρίζονται τώρα μεταξύ τους, αλλά όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα.

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική στα αποδυτήρια μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και πολλοί μου είπαν πόσο κρατούσε το αρνητικό ρεκόρ. Γράψαμε ιστορία και είμαι πραγματικά περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας".

"Για τους οπαδούς μας"

Ο Αφρικανός μπορεί να μην σκόραρε αλλά είχε μεγάλη συμμετοχή στην αντεπίθεση των Πειραιωτών. Αναφερόμενος σε αυτό το γεγονός, είπε:" Πιέσαμε και δεν τους δώσαμε χρόνο με την μπάλα.

Αυτό έκανε την διαφορά. Ακόμα ακούγαμε τους οπαδούς μας να φωνάζουν στις εξέδρες και δώσαμε το 120%.Αν σκεφτούμε πόσο μακριά ταξίδεψαν παρά το αρνητικό ρεκόρ που είχαμε εκτός έδρας, δεν θα μπορούσαμε να τους απογοητεύσουμε".
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ