ΜΙΛΑΝ

Λόφτους-Τσικ: "Στην Τσέλσι δεν έπαιζα όσο ήθελα, στην Μίλαν έγινα και πάλι παιδί"

Ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τορίνο | 26 Αυγούστου 2023
Ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τορίνο | 26 Αυγούστου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ άφησε την Αγγλία και την Τσέλσι για χάρη της Μίλαν το περασμένο καλοκαίρι και σε συνέντευξη που έδωσε δεν έκρυψε την απόλυτη ικανοποίησή του για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στους ροσονέρι.

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια στην Τσέλσι (το 2014 εντάχτηκε στην ακαδημία των μπλε σε ηλικία 8 ετών) ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον το περασμένο καλοκαίρι, με τον 27χρονο Άγγλο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μίλαν μέχρι το 2027.

Απόφαση που μέχρι στιγμής τον βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένο, όπως άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του στο "SportsWeek":

"Δεν έπαιζα όσο θα ήθελα στην Τσέλσι και αγωνιζόμουν σε θέσεις που δεν μου άρεσαν. Η τελευταία δε σεζόν, ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Στην Μίλαν έχω ελεύθερο το μυαλό μου και παίζω ως μέσος όπως μου αρέσει", τόνισε ο Άγγλος χαφ, για να προσθέσει με νόημα:

"Είναι σαν να επιστρέφω στην παιδική μου ηλικία, όπου έπαιζα ανέμελος ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ψυχική κατάσταση την οποία θέλω να έχω όταν μπαίνω στο γήπεδο. Στον αγωνιστικό χώρο θέλεις να διασκεδάσεις, να απολαύσεις το παιχνίδι και έχεις επίσης χαρά ότι δουλεύεις σκληρά".

Όσον αφορά στους στόχους του με τους ροσονέρι στην πρώτη του σεζόν στην Ιταλία; "Θέλω να κατακτήσω το σκουντέτο, αισθανόμαστε πως είμαστε οι καλύτεροι αλλά αυτά τα πράγματα θα φανούν στο τέλος".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ