ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Λιζαραζού: "Εάν το όνειρο του Εμπαπέ είναι να παίξει για την Ρεάλ, έχει το δικαίωμα"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Στρασμπούρ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Στρασμπούρ © 2024 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου, Βιθέντε Λιζαραζού, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ενδεχόμενη μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί στην Ρεάλ, τονίζοντας πως θα είναι μία φανταστική επιλογή για τον 25χρονο Γάλλο φορ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κλείνει φέτος μία επταετία στο Παρίσι με τη φανέλα της Παρί, ωστόσο όλα δείχνουν πως το φινάλε της σεζόν θα βρει τις δύο πλευρές να χωρίζουν.

Αιτία φαίνεται πως είναι η... Ρεάλ, με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να έχει επιλέξει να αποχωρήσει από το "Παρκ Ντε Πρενς" για να αναζητήσει μία νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως οι μερένγκες είναι ο σύλλογος που τον έχει "κερδίσει".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το γεγονός αυτό έχει κάνει αρκετούς φίλους της Παρί να απογοητευτούν με τη στάση του Εμπαπέ, με τον Βιθέντε Λιζαραζού να θεωρεί ωστόσο εντελώς φυσιολογική τη στάση του, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "Franceinfo".

"Δεν μας ανήκει ο Κιλιάν, είναι η δική του ζωή. Εάν το όνειρό του είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει δικαίωμα. Έδωσε επτά χρόνια από τη ζωή του στην Παρί και θεωρώ πως είναι φυσιολογικό να θέλει να ζήσει κάτι άλλο.

Εάν πάει στην Ρεάλ θα έχει να αντιμετωπίσει μία φανταστική πρόκληση", τόνισε ο άλλοτε πρωταθλητής κόσου (1998) και Ευρώπης (2000) με την εθνική Γαλλίας, για να προσθέσει με νόημα:

"Η Ρεάλ είναι ο σύλλογος που πρέπει να πας. Έχει κερδίσει 14 Champions League και θέλει να κερδίσει και άλλους τίτλους. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ