ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Έξω Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Τιάγκο και Χέντερσον απέναντι στην Τότεναμ

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ στο Champions League
Ο Τιάγκο Αλκάνταρα στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ στο Champions League MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στον πάγκο της Λίβερπουλ στον αγώνα πρωταθλήματος με την Τότεναμ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να επιλέγει τον Ρόμπερτσον στο αριστερό άκρο. Εκτός λόγω κορονοϊού ο Τιάγκο, λόγω ασθένειας ο Χέντερσον.

Χωρίς τον Κώστα Τσιμίκα στο αρχικό σχήμα της θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με την Τότεναμ για την 18η αγωνιστική της Premier League (19/12, 18:30, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE SPORT24), με τον Γιούργκεν Κλοπ να αφήνει στον πάγκο τον διεθνή μπακ επιλέγοντας για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Άντι Ρόμπερτσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τιάγκο Αλκαντάρα θα χάσει τον σημερινό αγώνα, καθώς υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού το οποίο παρουσίασε αμφίβολο αποτέλεσμα. Εκτός με covid-19 είναι από τον προηγούμενο αγώνα με τη Νιουκάστλ και οι Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο και Τζόουνς. Την ίδια στιγμή ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος βρέθηκε αρνητικός θα απουσιάσει επίσης, λόγω αδιαθεσίας.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Μόρτον, Μίλνερ, Κεϊτά, Μανέ, Σαλάχ, Ζότα

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ