ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Steward πήρε την μπάλα από 6χρονο και ο Τζόουνς του την έδωσε πίσω

Ο Κέρτις Τζόουνς δίνει την μπάλα σε 6χρονο φαν της Λίβερπουλ
Ο Κέρτις Τζόουνς δίνει την μπάλα σε 6χρονο φαν της Λίβερπουλ PRINT SCREEN TWITTER

Ο Κέρτις Τζόουνς πέταξε μία μπάλα στις κερκίδες του Άνφιλντ στο Λίβερπουλ - Άρσεναλ, που έπιασε ένας 6χρονος, ο οποίος όμως είδε τον Steward να του την παίρνει μέσα από τα χέρια. Ο 20χρονος μέσος των Κόκκινων ωστόσο, φρόντισε να επανορθώσει και επέστρεψε την μπάλα στον πιτσιρικά.

Σε μία όμορφη κίνηση προχώρησε ο μέσος της Λίβερπουλ, Κέρτις Τζόουνς, το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στο πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του League Cup απέναντι στην Άρσεναλ (0-0). Συγκεκριμένα, ενώ έκανε την προθέρμανσή του είδε έναν πιτσιρικά στις κερκίδες και κατευθυνόμενος στη φυσούνα του έριξε την μπάλα.

Δευτερόλεπτα μετά ωστόσο, ένας Steward άρπαξε την μπάλα από τα χέρια του 6χρονου αγοριού, με το video να κυκλοφορεί αργότερα στα social media και να συγκεντρώνει αρνητικά σχόλια.

Ο Τζόουνς απάντησε στον άνθρωπο που ανήρτησε το video, ξεκαθαρίζοντας πως η μπάλα επέστρεψε στον μικρό φίλο των Κόκκινων, καθώς ο ίδιος φρόντισε γι' αυτό. "Το παιδί έμεινε στο γήπεδο, έλαβε άλλη μια μπάλα και πήρε μια φωτογραφία. Όλα τακτοποιημένα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 20χρονος στο Twitter.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ