ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Πρόστιμο 34.000 ευρώ σε Κλοπ για την αποβολή του στο ντέρμπι με την Σίτι

Λίβερπουλ: Πρόστιμο 34.000 ευρώ σε Κλοπ για την αποβολή του στο ντέρμπι με την Σίτι
@2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ γλίτωσε με πρόστιμο ύψους 34.000 ευρώ για την συμπεριφορά του στο πρόσφατο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που σημαίνει πως δεν θα αναγκαστεί να βρεθεί εκτός πάγκου σε κάποιο ματς των ρεντς.

Η Λίβερπουλ είχε πάρει μεγάλη νίκη από βαθμολογική και ψυχολογική άποψη κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (1-0 με το γκολ του Σαλάχ) όμως δεν την είχε χαρεί 100% λόγω της αποβολής του Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν το φινάλε, με την FA να τον καλεί σε απολογία για "σχόλια που είναι ακατάλληλα, που φέρνουν το παιχνίδι σε ανυποληψία, που είναι απειλητικά, υβριστικά, απρεπή ή προσβλητικά".

Ωστόσο, ο κίνδυνος που κρεμόταν σαν δαμόκλεια σπάθη από πάνω του δεν υφίσταται πλέον, με την ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή που εξέτασε την υπόθεση να μην του επιβάλλει τιμωρία μεν, αλλά να του ρίχνει πρόστιμο δε, ύψους 30 χιλιάδων λιρών (34.610 ευρώ).

Αυτό σημαίνει πως ο Γερμανός προπονητής δεν θα στερηθεί ούτε για ένα παιχνίδι το δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ , με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως η FA έχει δικαίωμα να υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ