ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ κλήθηκε σε απολογία για την αποβολή του στο ντέρμπι με την Σίτι

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ κλήθηκε σε απολογία για την αποβολή του στο ντέρμπι με την Σίτι
@2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ δέχτηκε κόκκινη κάρτα λίγο πριν το φινάλε του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι, με την αγγλική FA να τον καλεί σε απολογία για τη συμπεριφορά του.

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη την Κυριακή (16/10) απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι με 1-0, με χρυσό σκόρερ τον Μοχάμεντ Σαλάχ, σε ένα ματς πάντως που "πήρε φωτιά" λίγο πριν το φινάλε.

Αιτία η αποβολή του Γιούργκεν Κλοπ στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον Γερμανό προπονητή να απολογείται για τη συμπεριφορά του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε όμως αυτό να μην είναι αρκετό για να παραγράψει το "αδίκημά" του.

Ως συνέπεια, το απόγευμα της Τρίτης (18/10) δέχτηκε κλήση σε απολογία, με την αγγλική FA να αναφέρει πως προχώρησε σε αυτή την κίνηση γιαχόλια που είναι ακατάλληλα, που φέρνουν το παιχνίδι σε ανυποληψία, που είναι απειλητικά, υβριστικά, απρεπή ή προσβλητικά".

Ο 55χρονος καλείται να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή (21/10) στο αν θα αποδεχτεί την κατηγορία, κάτι που σημαίνει πως θα του επιτραπεί να κάτσει κανονικά στον πάγκο των κόκκινων στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Γουέστ Χαμ την Τετάρτη (19/10) για την 12η αγωνιστική της Premier League.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ