ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Προστέθηκαν Αμορίμ και Νάγκελσμαν στη λίστα των "κόκκινων" αν "στραβώσει" με Αλόνσο

Ο Ρούμπεν Αμορίμ στον πάγκο της Σπόρτινγκ
Ο Ρούμπεν Αμορίμ στον πάγκο της Σπόρτινγκ © 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Telegraph, η Λίβερπουλ έχει ήδη στη λίστα της εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συμφωνία με τον Τσάμπι Αλόνσο για την αντικατάσταση του Γιούργκεν Κλοπ, κι αυτοί είναι οι Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Ρούμπεν Αμορίμ.

Η εποχή Γιούργκεν Κλοπ στο "Άνφιλντ" οδεύει στο τέλος της, με τον Γερμανό να ανακοινώνει πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει μετά από 8,5 χρόνια στον πάγκο της Λίβερπουλ.

Οι "κόκκινοι" βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης του "εκλεκτού" για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σύμφωνα με τα Μέσα η διοίκηση είχε έρθει σε επαφή με τον Τσάμπι Αλόνσο τον περασμένο Νοέμβριο για να του προτείνει να αναλάβει τα ηνία.

Η Λίβερπουλ ωστόσο, έχει και Plan-b σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πείσει τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος πλησιάζει ολοένα και περισσότερο με τη Λεβερκούζεν στην κατάκτηση της Bundesliga.

Έτσι, στη λίστα της προστέθηκαν σύμφωνα με την Telegraph ακόμα δύο πιθανοί αντικαταστάτες του Κλοπ. Πρόκειται για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, καθώς και τον προπονητή της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ