ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί το όνειρο του Έρικσον, θα καθίσει στον πάγκο των ρεντς κόντρα στον Άγιαξ

Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον κατά τη διάρκεια αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Φιλιππίνων | 25 Νοεμβρίου 2018
Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον κατά τη διάρκεια αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Φιλιππίνων | 25 Νοεμβρίου 2018 @2018 TATAN SYUFLANA/AP IMAGES

Ένα από τα ανεκπλήρωτα όνειρα του Σβεν Γκόραν Έρικσον αναμένεται να γίνει πράξη τον προσεχή Μάρτη, με τη Λίβερπουλ να παραχωρεί τη θέση του προπονητή στον Σουηδό, για τον αγώνα θρύλων των ρεντς κόντρα στους αντίστοιχους του Άγιαξ.

Είναι πλέον και επίσημο. Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον θα καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του Λίβερπουλ στον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στους θρύλους των ρεντς κόντρα στους αντίστοιχους του Άγιαξ.

Μία αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 23 Μαρτίου και θα εκπληρώσει ένα από τα πιο ενδόμυχα όνειρα του Σουηδού προπονητή, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του συγκλόνισε με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Έρικσον πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι η ασθένεια βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με συνέπεια να του απομένει στην καλύτερη ένας χρόνος ζωής.

"'Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ, οπότε πάντα ήθελα να γίνω προπονητής της", είχε δηλώσει ο 76χρονος στην εν λόγω συνέντευξη, με την ομάδα του Μεέρσεϊσαϊντ να στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του.

Στην πολυετή καριέρα του ο Σβεν Γκόραν Έρικσον κάθισε σε πάγκους μεγάλους ομάδων, μεταξύ των οποίων: η Μπενφίκα, η Ρόμα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Λάτσιο, η Φιορεντίνα, η Σαμπντόρια και η εθνική Αγγλίας.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΙΑΞ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ