ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Ταφαρέλ εντάσσεται στο επιτελείο του Κλοπ

Ο βοηθός προπονητή της Γαλατάσαραϊ, Κλαούντιο Ταφαρέλ, σε συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Ατλέτικο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2015-2016 στο "Βιθέντε Καλδερόν", Μαδρίτη | Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015
Ο βοηθός προπονητή της Γαλατάσαραϊ, Κλαούντιο Ταφαρέλ, σε συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Ατλέτικο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2015-2016 στο "Βιθέντε Καλδερόν", Μαδρίτη | Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 © 2015 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Ο Κλαούντιο Ταφαρέλ θα ενταχθεί λίαν συντόμως στο επιτελείων των προπονητών τερματοφυλάκων της Λίβερπουλ.

Ο Κλαούντιο Ταφαρέλ θα ενισχύσει το προπονητικό επιτελείο του Γιούργκεν Κλοπ, αφού η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία για την πρόσληψή του, η οποία θα ολοκληρωθεί όταν πάρει άδεια εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο θρυλικός τερματοφύλακας της Βραζιλίας θα πλαισιώσει τον νυν προπονητή τερματοφυλάκων, Τζον Άχτερμπεργκ, και το βοηθό του, Τζακ Ρόμπινσον, χωρίς κανείς από τους δύο να αποχωρούν από το σύλλογο, τουλάχιστον άμεσα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Goal.

Ο 55χρονος Ταφαρέλ με τη σπουδαία καριέρα ως τερματοφύλακας των Πάρμα, Ρετζιάνα και Γαλατάσαραϊ μεταξύ άλλων (στους Τούρκους έχει υπάρξει και υπηρεσιακός προπονητής δύο φορές), ο οποίος έχει πανηγυρίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 1994 και δύο Copa America με την εθνική Βραζιλίας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του αγγλικού συλλόγου την προηγούμενη εβδομάδα, με τις συζητήσεις να έχουν αρχίσει το περασμένο καλοκαίρι.

"Κλειδί" σε αυτήν τη συμφωνία ήταν ο Άλισον, ο διεθνής Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που το καλοκαίρι ανανέωσε για έξι χρόνια το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Ο Ταφαρέλ συνεργάζεται με τον Άλισον στην εθνική Βραζιλίας όπου είναι προπονητής τερματοφυλάκων από το 2014 κι έχει δημιουργήσει στενούς δεσμούς με το αδιαμφισβήτητο νο1 των Κόκκινων.

Το μόνο που μένει να φανεί είναι το μακροπρόθεσμο μέλλον των νυν προπονητών τερματοφυλάκων του συλλόγου. Ο μεν Άχτερμπεργκ βρίσκεται στη Λίβερπουλ από το 2009 και το 2011 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, έχοντας πολύ καλή συνεργασία με τους παίκτες και τον Κλοπ. Το 2018 προσέλαβε τον Ρόμπινσον ως βοηθό του, με τον τελευταίο να προέρχεται από την αγγλική ομοσπονδία.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ