ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Αλέξις Μακ Άλιστερ πλησιάζει στους Reds

Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ στο Ολλανδία - Αργεντινή
Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ στο Ολλανδία - Αργεντινή 2022 AP PHOTO/EBRAHIM NOROOZI

Η Λίβερπουλ είναι κοντά στην πρώτη θερινή μεταγραφή της και ευελπιστεί πως μέσα στην εβδομάδα θα έχει deal με τον Αργεντινό μέσο, Αλέξις Μακ Άλιστερ, που ανήκει στην Μπράιτον.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και μάλιστα στις πρώτες μέρες του Ιουνίου είναι κοντά στην απόκτηση του πρώτου της ποδοσφαιριστή. Οι Reds πλησιάζουν στον Αλέξις Μακ Άλιστερ.

Σύμφωνα με τους Times, η Λίβερπουλ σχεδιάζει να κλείσει τον 24χρονο μέσο της Μπράιτον μέσα στην εβδομάδα. Ο Μακ Άλιστερ έχει συμβόλαιο με τους γλάρους έως το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν για επέκταση της συνεργασίας για ακόμη ένα έτος. Όμως, η μετακίνησή του μοιάζει δεδομένη.

Το όνομα του 24χρονου μέσου είχε συνδεθεί και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, όπως αναφέρει το αγγλικό δημοσίευμα, ο Μακ Άλιστερ προτιμά την μετακίνησή του στη Λίβερπουλ, καθώς θέλει πολύ να συνεργαστεί με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Αργεντινός μέσος έχει κάνει μία μαγική σεζόν. Έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ευρωπαϊκή έξοδο της Μπράιτον έχοντας 35 συμμετοχές στην Premier League με δέκα γκολ και δύο ασίστ.

Επιπλέον, στα γήπεδα του Κατάρ λίγο πριν από το τέλος του 2022 σήκωσε και την κούπα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Με την εθνική Αργεντινής ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια, πλην του εναρκτηρίου με τη Σαουδική Αραβία, ενώ πέτυχε και ένα γκολ απέναντι στην Πολωνία. Στον τελικό είχε και μία ασίστ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ