ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Λίβερπουλ: Ο Όλντριτζ αποθέωσε τον Τσιμίκα για τη μεταμόρφωση του Ρόμπερτσον

Ο Κώστας Τσιμίκας κατά τη διάρκεια του Λίβερπουλ - Πόρτο
Ο Κώστας Τσιμίκας κατά τη διάρκεια του Λίβερπουλ - Πόρτο © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο σπουδαίος βετεράνος επιθετικός της Λίβερπουλ, Τζον Όλντριτζ, έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Τσιμίκα για τη βελτίωση του Άντι Ρόμπερτσον, εξηγώντας πως ο Έλληνας μπακ ωθεί τον συμπαίκτη του στα όρια.

Ο Τζον Όλντριτζ υπήρξε ένας σπουδαίος επιθετικός, ο οποίος στο πικ της καριέρας του βρέθηκε για μια τριετία (1987-1990) στη Λίβερπουλ και σε 104 αγώνες σκόραρε 63 φορές. Μερικές δεκαετίες μετά αρθρογραφεί στη "Liverpool Echo" για τους "κόκκινους" και στο πιο πρόσφατο κείμενό του αποθέωσε τον Κώστα Τσιμίκα, αποδίδοντάς του μέρος της μεταμόρφωσης του Άντι Ρόμπερτσον.

"Ο Άντι Ρόμπερτσον επέστρεψε στα καλύτερά του με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Πέρασε από μία περίοδο νωρίτερα στη σεζόν όπου δεν ήταν ακριβώς στο ανώτατο επίπεδό του, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν σπουδαία διαχείριση από τον Γιούργκεν Κλοπ. Επιτρέποντας στον Κώστα Τσιμίκα να αγωνιστεί σε μερικά παιχνίδια ώθησε τον Ρόμπο. Οι παίκτες είναι απλοί άνθρωποι και όλοι περνάμε από κακές φάσεις ως ποδοσφαιριστές, όπου η αυτοπεποίθηση εξαφανίζεται. Με τον Άντι, δεν ξέρουμε τι συνέβη. Αλλά το ξεπέρασε και είναι εκπληκτικός στα τελευταία παιχνίδια", έγραψε αρχικά ο 63χρονος Ιρλανδός.

"Η σέντρα του για τον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ ήταν ίσως η καλύτερη μπαλιά που έχω δει τη φετινή σεζόν από οποιονδήποτε. Είναι εκπληκτικός. Παίζει με τον τρόπο της Λίβερπουλ και όπως έκανε ο Τζόι Τζόουνς, θα περάσει και μέσα από τοίχο για σένα. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Κώστα γι' αυτό επίσης, επειδή πίεσε τον Ρόμπερτσον στα όριά του. Ακριβώς γι' αυτό η Λίβερπουλ κέρδιζε τόσα πολλά τρόπαια, πάντα είχε άτομα στον πάγκο για να πιέζουν τους βασικούς να κρατήσουν τη θέση τους", κατέληξε ο Όλντριτζ.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ THE PREMIER GREEKS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ