ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Νούνιες είπε στο περιβάλλον του ότι πάει στους "reds", απέρριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ντάργουιν Νούνιες στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Λίβερπουλ στο Champions League
Ο Ντάργουιν Νούνιες στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Λίβερπουλ στο Champions League © 2022 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ο Νταργουίν Νούνιες μετέφερε στο περιβάλλον του ότι θα πάει στη Λίβερπουλ, ρίχνοντας άκυρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προσπάθησε να τον προσεγγίσει μέσω του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες. Πλέον περιμένει να τα βρουν οι "reds" με την Μπενφίκα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ντάργουιν Νούνιες είναι μια ανάσα από τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Πέδρο Σεπουβέλδα, Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προσπαθήσει να μπει στο κόλπο μέσω του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, ωστόσο οι προσπάθειές της ήταν άκαρπες.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και με ετήσιες απολαβές έξι εκατομμυρίων ευρώ και ήδη έχει ανακοινώσει την απόφασή του στην οικογένειά του. Το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν και με την Μπενφίκα.

Ο Νούνιες τη φετινή σεζόν ήταν εντυπωσιακός την περασμένη σεζόν μετρώντας 34 γκολ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπενφίκα, κάτι που μαγνήτισε τον Κλοπ και τον τράβηξε από το να πάει για την απόκτησή του, καλύπτοντας έτσι το κενό που θα αφήσει ο Μανέ, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ