ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Λίντερς αποκάλυψε πόσο κοντά βρέθηκε στο να αντικαταστήσει τον Κλοπ

Ο Πεπ Λιντερς της Λίβερπουλ
Ο Πεπ Λιντερς της Λίβερπουλ PRINT SCREEN

Ο πρώην βοηθός προπονητή της Λίβερπουλ, Πεπ Λίντερς μοιράστηκε μερικές συνομιλίες του με τον Κλοπ αποκαλύπτοντας πως τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας δεν απείχαν πολύ από την πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Κλοπ σημάδεψε την φετινή σεζόν και εύλογα η συζήτηση για τον διάδοχο κέντρισε το ενδιαφέρον. Αρκετά ονόματα κυκλοφόρησαν και σε αυτή τη λίστα ανήκε και το εκείνο του Λίντερς, του βοηθού προπονητή της Λίβερπουλ, ο οποίος για πολλούς θα αποτελούσε τον πνευματικό συνεχιστή του Γερμανού τεχνικού.

Παρόλα αυτά, στο τέλος επιλέχθηκε ο Άρνε Σλοτ προκειμένου να αναλάβει την κομβική αποστολή να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες, ενώ αντίθετα ο Λίντερς ανέλαβε ως πρώτος προπονητής την ομάδα της Σάλτζμπουργκ. Ο Ολλανδός, όμως προχώρησε τώρα σε αποκαλύψεις σχετικά με το τι συνέβη και εν τέλει δεν προχώρησε περαιτέρω η περίπτωσή του.

Στην ερώτηση για το αν ο ίδιος θέλησε να αναλάβει τους Reds, ο Ολλανδός τεχνικός απάντησε: "Ο Γιούργκεν με ρώτησε γι' αυτό μερικές φορές τα τελευταία χρόνια.

"Την προηγούμενη σεζόν μου έκανε την ερώτηση ο Γιούργκεν και δύο φορές φέτος, αλλά κάθε φορά έλεγα "όχι". Ο πρώτος λόγος ήταν ότι ένιωθα πραγματικά ότι αυτό ήταν ένα πρότζεκτ όλων μας. Ο Γιούργκεν ήταν επικεφαλής και πραγματικά ένιωθα ότι έπρεπε να τελειώσουμε αυτό το πρότζεκτ μαζί", δήλωσε ο Λίντερς.

"Δεύτερον, είμαι στη Λίβερπουλ για σχεδόν 10 χρόνια. Ήμουν έτοιμος για μια νέα εμπειρία: νέους ανθρώπους, το δικό μου προσωπικό, τους δικούς μου παίκτες. Έδωσα ό,τι είχα σε αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι ο σύλλογος θα συνέχιζε με τον ίδιο τρόπο αν έμενα εδώ".

"Αισθάνομαι ότι και η ομάδα χρειάζεται κάτι νέο..."

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ