ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Χάκπο αποκάλυψε πως ο Φαν Ντάικ έπαιξε ρόλο στο να επιλέξει τους ρεντς

Λίβερπουλ: Ο Χάκπο αποκάλυψε πως ο Φαν Ντάικ έπαιξε ρόλο στο να επιλέξει τους ρεντς
PRINT SCREEN

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρει ο Κόντι Χάκπο την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση της Λίβερπουλ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 23χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός μετά από την επισημοποίηση του deal.

Η Λίβερπουλ έκανε δυναμικό μπάσιμο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αφού ανακοίνωσε έναν από τους παίκτες που έλαμψαν στο Μουντιάλ 2022, με τον Κόντι Χάκπο των τριών γκολ με την εθνική Ολλανδίας στα γήπεδα του Κατάρ να παίρνει την απόφαση να αφήσει την Αϊντχόφεν και να μετακομίσει στο "Άνφιλντ" για λογαριασμό των κόκκινων, υπογράφοντας μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Πέρα μάλιστα από το σεβαστό ποσό που δαπάνησε η ομάδα του Κλοπ για να τον αποκτήσει (τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για deal κοντά στα 45.000.000 ευρώ), έπαιξαν ρόλο και άλλοι παράγοντες για να τον πείσουν να αποδεχτεί την πρόταση των ρεντς και ένας από αυτούς ήταν και ο συμπατριώτης του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

"Μιλήσαμε πολύ στο τηλέφωνο τις προηγούμενες ημέρες. Μου είπε πως θα ήταν σωστή κίνηση για μένα να έρθω στην Λίβερπουλ για να γίνω καλύτερος παίκτης και ότι πρόκειται όχι απλά για έναν τεράστιο σύλλογο αλλά και μία πραγματική οικογένεια.

Αυτό είναι σημαντικό για μένα επειδή είμαι και εγώ ένας τύπος της οικογένειας. Είχε μόνο καλά πράγματα να μου πει", τόνισε με δηλώσεις ο Χάκπο, ο οποίος είχε μάλιστα την ευκαιρία να συναντηθεί την Τετάρτη με τον συμπαίκτη του στους οράνιε, Φαν Ντάικ, στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ