ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάκπο

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάκπο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟ YOUTUBE

Το σπουδαίο χειμερινό μεταγραφικό deal της Λίβερπουλ είναι γεγονός, με τους κόκκινους να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με την Αϊντχόφεν και να κάνουν δικό τους τον διεθνή Ολλανδό μεσοεπιθετικό, Κόντι Χάκπο.

Ο Κόντι Χάκπο ήταν μία από τις αποκαλύψεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι εμφανίσεις του στα γήπεδα του Κατάρ τον έκαναν περιζήτητο, με την Αϊντχόφεν να πολιορκείται από μνηστήρες και να τον παραχωρεί σε χρόνο dt.

Σε αντίθεση όμως με τους περισσότερους που εκτιμούσαν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν η επόμενη ομάδα του, η Λίβερπουλ έκανε το μεγάλο μπαμ και κατάφερε να τον πάρει μέσα από τα χέρια της μεγάλης αντιπάλου της, για να ολοκληρώσει ένα από τα πλέον εντυπωσιακά deal του 2022..

Οι κόκκινοι κινήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα και κατάφεραν να τα βρουν σε όλα με τους Ολλανδούς για τον 23χρονο διεθνή φορ έναντι ενός ποσού της τάξης των 43.000.000 ευρώ, με τον Χάκπο να κάνει το ταξίδι στην Αγγλία και να περνάει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Κατόπιν αυτών ήρθε η πολυπόθητη ανακοίνωση, με τη διοίκηση των κόκκινων να γνωστοποιεί το βράδυ της Τετάρτης (28/12) πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Χάκπο, ο οποίος -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ- θα είναι κάτοικος Άνφιλντ ως το καλοκαίρι του 2028.

"Αισθάνομαι πραγματικά καλά, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις και να αρχίσω να παίζω για αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο.

Νομίζω πως αυτός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος για μένα ώστε να έρθω και να δείξω τι αξίζω και να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει περισσότερες όμορφες στιγμές, που είχαν ήδη τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι καλό για εμένα να αναπτυχθώ εδώ και υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες από τους οποίους θα μπορέσω να μάθω πράγματα. Ανυπομονώ να παίξω στο Άνφιλντ.

Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για αυτό το στάδιο, για την ατμόσφαιρα. Ο στόχος μου είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια ως ομάδα και εγώ προσωπικά να γίνομαι κάθε σεζόν καλύτερος παίκτης.

Είμαι ευγνώμων για το θερμό καλωσόρισμα που είχα και ανυπομονώ να γνωρίσω τον κόσμο στο γήπεδο και στην πόλη", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Χάκπο, που θα πάρει τη φανέλα με το Νο 18, που άνηκε στον Τακούμι Μιναμίνο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ