ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έγινε τριψήφιος στο Άνφιλντ και μπήκε στο κλειστό κλαμπ των Πέισλι και Σάνκλι

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έγινε τριψήφιος στο Άνφιλντ και μπήκε στο κλειστό κλαμπ των Πέισλι και Σάνκλι
@2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η νίκη επί της Νότιγχαμ ήταν κάτι παραπάνω από γλυκιά για τον Γιούργκεν Κλοπ αφού έγινε μόλις ο τέταρτος προπονητής στην ιστορία της Λίβερπουλ με 100 επιτυχίες στο "Άνφιλντ" σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Αναντίρρητα, ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και επιδραστικούς προπονητής στην ιστορία της Λίβερπουλ, με τον Γερμανό να αναλαμβάνει τα ηνία των κόκκινων τον Οκτώβριο του 2015 και έκτοτε να τους έχει οδηγήσει σε μεγάλες διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων.

Το πόσο σπουδαία είναι η συμβολή του στο οικοδόμημα της Λίβερπουλ μπορεί να γίνει αντιληπτή από ακόμη ένα γεγονός και αυτό είναι ένα επίτευγμά του που σφραγίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου με το 3-2 επί της Νότιγχαμ για την 32η αγωνιστική.

Η επιτυχία απέναντι στους ρεντς του Στιβ Κούπερ δεν ήταν μία οποιαδήποτε νίκη αλλά η 100η στο "Άνφιλντ" για τον Γερμανό σε επίπεδο Premier League, με τον άλλοτε προπονητή των Μάιντς και Λίβερπουλ να γίνεται μόλις ο τέταρτος στην ιστορία του συλλόγου που το καταφέρνει μετά από τους Μπιλ Σάνκλι, Μπομπ Πέισλι και Τομ Γουότσον.

Μάλιστα, ο Κλοπ έγινε ο τρίτος... γρηγορότερος αφού χρειάστηκε 144 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος για να φτάσει σε τριψήφιο αριθμό νικών, με τον Πέισλι να χρειάζεται 131 παιχνίδια, τον Σάνκλι 139 και τον Γουότσον 166 ματς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ