ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Φιρμίνο ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Άλισον

Συγκινημένος ο Φιρμίνο στην αγκαλιά του Άλισον​
Συγκινημένος ο Φιρμίνο στην αγκαλιά του Άλισον​ PRINT SCREEN

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον Ρομπέρτο Φιρμίνο χαρούμενο για το καθοριστικό γκολ του κόντρα στην Άστον Βίλα, αλλά και φανερά συγκινημένο για το τελευταίο του παιχνίδι στον Άνφιλντ. Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Άλισον.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα ήταν ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, που μπήκε αλλαγή στο 72' και στο 89' ισοφάρισε σε 1-1, διατηρώντας "ζωντανούς" τους κόκκινους στη μάχη του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποχαιρέτησε τον κόσμο στο Άνφιλντ, με ένα γκολ, που είχε και μεγάλη βαθμολογική σημασία για το φινάλε.

Το φινάλε ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένο για τον Φιρμίνο, ο οποίος όπως είχε προβλέψει ο τελευταίο σφύριγμα τον βρήκε να κλαίει. Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός φακός τον απαθανάτισε να ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά του Άλισον.

Εκτός από τον Φιρμίνο, το Άνφιλντ αποχαιρέτησαν επίσης, οι Τζέιμς Μίλνερ, Ναμπί Κεϊτά και Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, μιας που τα συμβόλαιά τους λήγουν αυτό το καλοκαίρι και η διοίκηση των κόκκινων έχει ήδη γνωστοποιήσει πως δεν θα τους τα ανανεώσει.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ