NOVA NEWS

Λίβερπουλ: Ο Φαν Ντάικ έσκαψε τη βούλα του πέναλτι για να αστοχήσει ο Μπόουεν

image
Ο Φαν Ντάικ σκάβει τη βούλα του πέναλτι για να αστοχήσει ο Μπόουεν
Ο Φαν Ντάικ σκάβει τη βούλα του πέναλτι για να αστοχήσει ο Μπόουεν PRINT SCREEN

Ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε τον Βιρτζίλ φαν Ντάικ να εκμεταλλεύεται την καθυστέρηση λόγω του ελέγχου του VAR για να σκάψει με το πόδι του τη βούλα του πέναλτι που κέρδισε η Γουέστ Χαμ κόντρα στη Λίβερπουλ.

Η Γουέστ Χαμ είχε χρυσή ευκαιρία να φέρει το ματς με τη Λίβερπουλ (1-0) στα ίσα, όμως ο Άλισον απέκρουσε το πέναλτι του Μπόουεν στο 45' και κράτησε το 1-0 για τους κόκκινους.

Το ματς διακόπηκε για λίγο, καθώς ο VAR κάλεσε τον διαιτητή να πάει στο μόνιτορ για να ελέγξει το μαρκάρισμα του πάνω στον Μπόουεν, ο οποίος επέστρεψε στη συνέχεια και έστησε την μπάλα στα 11 βήματα.

Τις διαβουλεύσεις με το VAR εκμεταλλεύτηκε ο Βιρτζίλ φαν Ντάικ, ο οποίος πλησίασε την άσπρη βούλα και με το πόδι του έσκαψε το σημείο, προκειμένου να αστοχήσει ο Μπόουεν.

Ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε την κίνηση του Ολλανδού αμυντικό, το οποίο έγινε viral.

Eίμαστε όλοι φίλαθλοι της ΕΟΝ! Γιατί έχει όλες τις μεγάλες αθλητικές στιγμές. Premier League, μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συναρπαστικούς αγώνες της Super League, επικές αναμετρήσεις της Euroleague αλλά και κορυφαία τουρνουά! Δες τα όλα με τα προγράμματα ΕΟΝ+ στη Nova

TAGS NOVA NEWS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ