PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το σχόλιο του Φαν Ντάικ για τους διαβόλους που προκάλεσε την έκρηξη του Ρόι Κιν

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 17 Δεκεμβρίου 2023
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 17 Δεκεμβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ τόνισε στις δηλώσεις του μετά από το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως η Λίβερπουλ ήταν η μόνη ομάδα που βρέθηκε στο γήπεδο και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ρόι Κιν, που ήταν μέλος τηλεοπτικού πάνελ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε το στόχο της που ήταν να φύγει αλώβητη από το 'Άνφιλντ" αφού κράτησε στο 0-0 την Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι και την εκτόπισε από την κορυφή, με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να είναι ωστόσο εκνευρισμένος από τον τρόπο που η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ προσέγγισε το ματς και να το δείχνει με τις δηλώσεις του στο φινάλε.

"Είδατε πώς παίξαμε το παιχνίδι, είχαμε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια μας και είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Υπήρχε μόνο μία ομάδα που προσπαθούσε να κερδίσει το ματς και αυτό είναι απογοητευτικό.

Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει καλύτερες αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Είμαι απογοητευμένος επειδή ήμασταν ανώτεροι σε όλες τις κατηγορίες. Χοροπηδούσαν με τον βαθμό που πήραν και εμείς είμαστε απογοητευμένοι", τόνισε ο Ολλανδός στόπερ των κόκκινων, κάνοντας έξαλλο τον Ρόι Κιν, που άκουσε τις δηλώσεις όντας καλεσμένος σε εκπομπή του TNT Sports.

"Ο Φαν Ντάικ έδειξε ασέβεια προς το σύλλογο. Θα πρέπει να θυμίσει στον εαυτό του πως η Λίβερπουλ έχει κερδίσει μόνο ένα πρωτάθλημα σε 30 χρόνια", είπε μεταξύ άλλων ο Ιρλανδός παλαίμαχος μέσος, που αγωνίστηκε στους κόκκινους διαβόλους από το 1993 μέχρι το 2005 κατακτώντας με τη φανέλα της επτά πρωταθλήματα.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ