ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Μάικλ Έντουαρντς, η μεγάλη επιστροφή στους ρεντς

Ο Μάικλ Έντουαρντς
Ο Μάικλ Έντουαρντς

Δύο χρόνια μετά από την αποχώρησή του από την Λίβερπουλ όπου είχε αφήσει εξαιρετικό έργο ως αθλητικός διευθυντής για μία δεκαετία, ο Μάικλ Έντουαρντς έδωσε τα χέρια και επιστρέφει στους κόκκινους ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η Λίβερπουλ θα αποχαιρετήσει στο φινάλε της σεζόν τον θρυλικό Γιούργκεν Κλοπ, που την αναμόρφωσε από τον Οκτώβριο του 2015 που βρέθηκε στο τιμόνι της, με τη διοίκηση των ρεντς να μην μένει όμως με σταυρωμένα τα χέρια ενόψει της επόμενης ημέρας και να πραγματοποιεί ήδη την πρώτη σπουδαία μεταγραφή της.

Αυτή δεν αφορά ούτε τον διάδοχο του Γερμανού ούτε κάποιον φημισμένο ποδοσφαιριστή αλλά έχει να κάνει με μία σπουδαία επιστροφή, με τον Μάικλ Έντουαρντς να δίνει τα χέρια με την FSG για να επιστρέψει άμεσα στο "Άνφιλντ" ως ο άνθρωπος που θα έχει την ευθύνη για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Την είδηση αυτή αποκάλυψαν το μεσημέρι της Τρίτης (12/03) τα αγγλικά μίντια, με τον 44χρονο να επιστρέφει στον σύλλογο μόλις δύο χρόνια μετά από την αποχώρησή του από το πόστο του αθλητικού διευθυντή όπου είχε μεγαλουργήσει για μία δεκαετία.

Και αυτό γιατί ήταν εκείνος που έκλεισε φοβερά deals που εκτόξευσαν την Λίβερπουλ στον αγωνιστικό χώρο, συμφωνώντας μεταξύ άλλων με ομάδες για τη μεταγραφή των Σαλάχ, Μανέ, Άλισον, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Ζότα και Κονατέ, με την πρώτη του κίνηση στους ρεντς να αναμένεται να είναι η πρόσληψη του Ρίτσαρντ Χιουζ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή (έμεινε ελεύθερος από την Μπόρνμουθ).

Σημειώνεται πως ο Έντουαρντς είχε απορρίψει προτάσεις από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι το καλοκαίρι του 2022 που είχε αφήσει το "Άνφιλντ", ενώ τώρα, με το νέο αναβαθμισμένο ρόλο του, αναμένεται να τρέξει άμεσα τις διαδικασίες για την εύρεση του διαδόχου του Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ