PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ: Η στιγμή που ο κόσμος πανηγυρίζει γιατί νομίζει ότι η Άστον Βίλα ισοφάρισε τη Σίτι σε 3-3

Η στιγμή που ο κόσμος πανηγυρίζει γιατί νομίζει ότι η Άστον Βίλα ισοφάρισε τη Σίτι σε 3-3
Η στιγμή που ο κόσμος πανηγυρίζει γιατί νομίζει ότι η Άστον Βίλα ισοφάρισε τη Σίτι σε 3-3 PRINT SCREEN TWITTER

Μία λάθος πληροφορία στο Άνφιλντ, που ήθελε την Άστον Βίλα να ισοφαρίζει σε 3-3 τη Μάντσεστερ Σίτι, έκανε τους φίλους της Λίβερπουλ να πανηγυρίσουν έξαλλα, πιστεύοντας πως η ομάδα τους ήταν η πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Απίστευτο θέαμα προσέφεραν το απόγευμα της Κυριακής (22/5) στο φίλαθλο κοινό οι Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να πετυχαίνει τρομερή ανατροπή, να επιστρέφει από 0-2 και να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος-θρίλερ.

Μέχρι όμως, οι Πολίτες να στεφθούν πρωταθλητές Αγγλίας οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, που πάλευαν για τον τίτλο, παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Η εξέλιξη των αγώνων Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα και Λίβερπουλ - Γουλβς ήταν τέτοια, με την εναλλαγή συναισθημάτων να είναι έντονη στα δύο γήπεδα.

Ωστόσο, μετά το γκολ του Σαλάχ και το 2-1 των κόκκινων κι ενώ η Σίτι είχε το προβάδισμα στο Έτιχαντ, κάποιος στο Άνφιλντ μετέδωσε λανθασμένα πως οι βίλανς ισοφάρισαν σε 3-3, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανζουρλισμός στις εξέδρες.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των φίλων της Λίβερπουλ όμως, κράτησαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα, μέχρις ότου κατάλαβαν πως η πληροφορία που έλαβαν ήταν λανθασμένη.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο Αιγύπτιος σταρ αφού σκόραρε έσπευσε να το πανηγυρίσει, μέχρι που τον ενημέρωσαν πως οι Πολίτες έχουν το προβάδισμα.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ