ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η πρώτη αγκαλιά του Κλοπ στον Χάκπο και τα λόγια ενθουσιασμού για το νέο απόκτημα των ρεντς

Λίβερπουλ: Η πρώτη αγκαλιά του Κλοπ στον Χάκπο και τα λόγια ενθουσιασμού για το νέο απόκτημα των ρεντς
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Γιούργκεν Κλοπ χάρισε μία ζεστή αγκαλιά στον Κόντι Χάκπο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Λίβερπουλ ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολλανδή διεθνή μεσοεπιθετικό μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των κόκκινων.

Ο Κόντι Χάκπο αποτελεί από το βράδυ της Τετάρτης (28/12) την πρώτη μεγάλη χειμερινή μεταγραφή της Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ τον υποδέχτηκε με μία ζεστή αγκαλιά στη νέα ποδοσφαιρική οικογένειά του, με αυτό το όμορφο σκηνικό να προβάλλεται από τον επίσημο λογαριασμό των κόκκινων στο Youtube.

"Είναι σπουδαία νέα για μας η άφιξή του και όσοι συμμετείχαν έκαναν φανταστική δουλειά. Πήραμε έναν παίκτη που ξέρουμε εδώ και καιρό και πιστεύουμε πως θα έχει λαμπρό μέλλον με εμάς.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας αρέσουν στον Κόντι. Είναι μόλις 23 ετών αλλά έχει πολλή εμπειρία. Ήταν ο αρχηγός της Αϊντχόφεν, ήταν ο παίκτης της χρονιάς στην Ολλανδία την περασμένη σεζόν ενώ όπως έχουν δει οι περισσότεροι είχε ένα σπουδαίο Μουντιάλ με την εθνική του ομάδα.

Είναι προφανές πως είναι ήδη ένας καλός παίκτης αλλά έχει τις δυνατότητες να γίνει ακόμα καλύτερος", τόνισε ο Κλοπ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, αναφερόμενος στο νέο σπουδαίο απόκτημα των ρεντς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ