ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η νέα φανέλα έφερε αντιδράσεις

Λίβερπουλ: Η νέα φανέλα έφερε αντιδράσεις

Η Λίβερπουλ έκανε τα αποκαλυπτήρια για την εμφάνιση της νεά σεζόν, που θα φορεθεί για πρώτη φορά στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας, με το πορτοκαλί χρώμα στην λαιμόκοψη να προκαλεί ωστόσο ποικίλλα σχόλια.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία για τη φετινή σεζόν η Λίβερπουλ έδωσε στη δημοσιότητα τις εμφανίσεις που θα φοράει από τη νέα αγωνιστική περίοδο, με αρκετούς παίκτες της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, μεταξύ των οποίων οι Σαλάχ, Μανέ και Φαν Ντάικ, να γίνονται "μοντέλα" στο πλαίσιο της δημιουργίας video για την παρουσίασή τους στο φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Οι νέες εμφανίσεις είναι εμπνευσμένες από το 1964 όταν επί εποχής Μπιλ Σάνκλι αποφασίστηκε η πρώτη εμφάνιση της ομάδας να είναι αποκλειστικά κόκκινου χρώματος για να προκαλεί φόβο στους αντιπάλους της, ενώ θα φορεθούν από τους παίκτες στον κυριακάτικο "τελικό" πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας όπου με νίκη οι ρεντς κλειδώνουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (να καλύψει διαφορά τεσσάρων γκολ η Λέστερ) την 4η θέση και το Champions League.

Αν κρίνει πάντως κανείς από τα πρώτα σχόλια στα social media, δεν κατάφερε να πάρει το "πάσο" η εν λόγω έμπνευση και να κερδίσει πολύ μεγάλη στήριξη από τους φίλους της ομάδας, με το πορτοκαλί χρώμα που μπήκε στη λαιμόκοψη αλλά και στα μανίκια να θυμίζει... Ρόμα και να προκαλεί έντονες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια.

Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η δεύτερη σεζόν που η Nike επιμελείται το σχεδιασμό της φανέλας της Λίβερπουλ (τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας ομάδας), με την εκτός έδρας εμφάνιση να αποκαλύπτεται μέσα στον Ιούλιο και την τρίτη κατά σειρά εμφάνιση να αναμένεται να γίνει γνωστή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και αφού θα έχει αρχίσει ήδη το νέο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ