ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Για 4η σερί σεζόν κόντρα σε ομάδα που προβιβάστηκε στην πρεμιέρα της Premier League

Ο Ντιβόκ Οριγκί πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον για την Premier League | 24 Απριλίου 2022
Ο Ντιβόκ Οριγκί πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον για την Premier League | 24 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ στην πρώτη αγωνιστική της Premier League θα αντιμετωπίσει τη Φούλαμ και θα γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που για τέταρτη διαδοχική σεζόν θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα με ομάδα που προβιβάστηκε.

Η Premier League γνωστοποίησε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων για τη σεζόν 2022/23, με τη Λίβερπουλ να γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία του θεσμού που για τέταρτη διαδοχική χρονιά στην πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει ομάδα που προβιβάστηκε στην κορυφαία κατηγορία.

Η Φούλαμ, η οποία πήρε απευθείας το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια, όπως και η Μπόρνμουθ, θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους "κόκκινους".

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ για τέταρτη σερί σεζόν θα τεθεί αντιμέτωπη με τους νεοφερμένους. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2019/20 αγωνίζεται κόντρα στη Νόριτς, το 2020/21 απέναντι στη Λιντς, και την περσινή σεζόν ξανά κόντρα στη Νόριτς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΛΙΝΤΣ ΝΟΡΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ