ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ετοιμάζει πρόταση για τον Αλάμπα σύμφωνα με τη Bild

Bayern's David Alaba celebrates after winning the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020.(Matthew Childs/Pool via AP)
Bayern's David Alaba celebrates after winning the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020.(Matthew Childs/Pool via AP) MATTHEW CHILDS/POOL VIA AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ ψάχνει απεγνωσμένα για αμυντικό μετά τον τραυματισμό του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και ο Νταβίντ Αλάμπα είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ψάχνει απεγνωσμένα για αμυντικό μετά τον τραυματισμό του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο ντέρμπι του Μέρσεσαϊντ κόντρα στην Εβερτον. Ο Ολλανδός στόπερ της Λίβερπουλ υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο, με αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σύμφωνα με τη "Bild", ο Νταβίντ Αλάμπα είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Γερμανού τεχνικού, με το κασέ του να φτάνει τα 60 εκατ. ευρώ. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Μπάγερν Μονάχου θα προσπαθήσει να πουλήσει τον παίκτη το χειμώνα, προκειμένου να μην τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η διοίκηση των ρεντς, η οποία θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τον Αλάμπα και μετέπειτα να πιέσει τους Βαυαρούς να ρίξουν τις οικονομικές τοςς απαιτήσεις για τον ποδοσφαιριστή

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ