ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Αλεξάντερ-Άρνολντ με πρόβλημα στο γόνατο

Liverpool's Trent Alexander-Arnold controls the ball during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Tottenham Hotspur Stadium, in London, England, Saturday, Sept. 30, 2023. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Liverpool's Trent Alexander-Arnold controls the ball during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Tottenham Hotspur Stadium, in London, England, Saturday, Sept. 30, 2023. (AP Photo/Alberto Pezzali) © 2023 ALBERTO PEZZALI /AP IMAGES

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο στο ματς με την Άρσεναλ και αναμένεται να απουσιάσει από τη δράση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ θα χάσει για το επόμενο διάστημα η Λίβερπουλ. Ο 25χρονος δεξιός μπακ αποκόμισε τραυματισμό στο γόνατο στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ για το FA Cup και θα μείνει εκτός πιθανότατα για τρεις εβδομάδες.

"Πρώτα απ' όλα δεν έχουμε τόσο καλά νέα. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ τραυματίστηκε λόγω υπερέκτασης του γονάτου στο τελευταίο παιχνίδι. Έχει λοιπόν μία μικρή ρήξη στον πλάγιο σύνδεσμο και θα χρειαστεί λίγο χρόνο να ανακάμψει.

Θα κάνει εξετάσεις και θα είναι έξω για λίγες εβδομάδες. Με λίγη ξεκούραση θα είναι πίσω εκεί που ήταν. Θα μας λείψει" ανέφερε ο βοηθός προπονητής, Λέιντερς.

Ο Αλεξάντερ-Άλρνλντ θα χάσει τον πρώτο ημιτελικό του Carabao Cup κόντρα στη Φούλαμ, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι στις 31 Ιανουαρίου.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ