ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Δεν αφήνει τον Τσιμίκα να φύγει

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας σε ματς της Premier League | 18 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας σε ματς της Premier League | 18 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 JON SUPER/ΑP MAGES

Οι εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του Κώστα Τσιμίκα με τη φανέλα της Λίβερπουλ έχουν ως αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τους ρεντς να μην είναι πάντως διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να τον αποχωριστούν.

Στην πρώτη του σεζόν στην Premier League με τη φανέλα της Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών αλλά και τον κορονοϊό και δεν μπόρεσε να βοηθήσει πολύ την ομάδα του, όμως φέτος το σενάριο που έχει γραφτεί για τον... Greek Scouser (όπως τον αποκαλούν οι φίλοι των κόκκινων) είναι εντελώς διαφορετικό.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί το ενδεχόμενο παραχώρησής του, τουναντίον τον πίστεψε και του έδωσε ευκαιρίες, με τον 25χρονο μπακ να τις αξιοποιεί 100% και να αποδεικνύεται μία εξαιρετική εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας πίσω από τον θεωρητικά βασικά Άντι Ρόμπερτσον.

Αυτό φανερώνουν άλλωστε και οι 20 συμμετοχές του μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν (10 στην Premier League, 4 στο FA Cup, 3 στο League Cup και 3 στο Champions League), και οι 4 ασίστ που έχει δώσει σε συνολικά 1.397 λεπτά παρουσίας του στο χορτάρι, με την τελευταία να δίνει στην ομάδα του το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Φυσικά, ο σταθερός και αξιόπιστος στην Premier League και με τη φανέλα της Λίβερπουλ, Τσιμίκας, δεν θα μπορούσε να περνάει απαρατήρητος, αντίθετα αρκετές είναι οι ευρωπαϊκές ομάδες που τον έχουν βάλει ήδη στα ραντάρ τους.

"Δεν είναι έκπληξη ότι ο Κώστας Τσιμίκας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για να τον πάρουν από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι.

Ο Έλληνας διεθνής είναι το μπακ-απ του Άντι Ρόμπερτσον και έχει πραγματοποιήσει μερικές πολύ καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν", αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Liverpool Echo, με το έγκυρο σε θέματα των ρεντς αγγλικό μέσο, να καταλήγει με νόημα: "Η Λίβερπουλ δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει".

Υπενθυμίζεται πως ο Τσιμίκας μετακόμισε στην Λίβερπουλ από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2020, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο που τον δένει στο Άνφιλντ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025 ενώ και ο ίδιος δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ από παιδική ηλικία.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ THE PREMIER GREEKS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ