ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Χάκπο εξαετίας στο Άνφιλντ μέσα από τα χέρια της Γιουνάιτεντ

Ο Κόντι Χάκπο με τη φανέλα της Αϊντχόφεν
Ο Κόντι Χάκπο με τη φανέλα της Αϊντχόφεν © 2022 PETER DEJONG / AP IMAGES

Ο Κόντι Χάκπο θα αγωνίζεται στη Λίβερπουλ και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο συμφώνησε να υπογράψει με τους κόκκινους συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών. Καθοριστικός ο Γιούργκεν Κλοπ στην απόκτηση του Ολλανδού διεθνή.

Ο Κόντι Χάκπο ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίσαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τις εμφανίσεις του με την εθνική Ολλανδίας και η Λίβερπουλ λειτούργησε άμεσα και αποτελεσματικά για να τον κάνει δικό της.

Η Αϊντχόφεν κατέληξε σε συμφωνία με τους "κόκκινους", με το deal των δύο ομάδων που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ να ανέρχεται σε 43.000.000, με τον Γιούργκεν Κλοπ να έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την απόκτηση του 23χρονου.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Λίβερπουλ θέλει να δέσουν τον Ολλανδό διεθνή για πολλά χρόνια στο Άνφιλντ, όπως έκανε και το περασμένο καλοκαίρι με τον Νούνιες. Γι' αυτό και ο νεαρός φορ θα υπογράψει συμβόλαιο για έξι χρόνια.

Ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούσαν τον νεαρό επιθετικό ήταν κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον έχασε μέσα από τα χέρια της. Δημοσιεύματα μάλιστα, ήθελαν τον Έρικ τεν Χαχ να έχει μιλήσει μαζί του, ώστε να τον πείσει να καλύψει το κενό που άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ