ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Αβέβαιο το μέλλον του Τσιμίκα στους "reds" σύμφωνα με τη Liverpool Echo

Ο Τσιμίκας στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ
Ο Τσιμίκας στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Δημοσίευμα της Liverpool Echo αναφέρει ότι το μέλλον οκτώ ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ είναι αβέβαιο με την έλευση του Άρνε Σλοτ στον πάγκο και ανάμεσά τους είναι ο Κώστας Τσιμίκας.

Η έλευση του Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Λίβερπουλ αναμένεται να φέρει αλλαγές και στο ρόστερ των "reds", όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της Liverpool Echo.

Η συγκεκριμένη πηγή υποστηρίζει ότι οκτώ ποδοσφαιριστές δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν στην ομάδα τη νέα σεζόν και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Κώστας Τσιμίκας.

Για τον Έλληνα αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει πέσει στην ιεραρχία των αριστερών μπακ μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, καθώς σε αυτή τη θέση το τελευταίο διάστημα έπαιξε ο Τζο Γκόμεζ και μάλιστα χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Σλοτ ενδέχεται να αναγνωρίσει την ικανότητα του Άγγλου να παίζει σε πολλές θέσεις της άμυνας κι έτσι να συνεχίσει ο Τσιμίκας να είναι πιο πίσω. Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος διεθνής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ τον περασμένο Σεπτέμβριο, το οποίο έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ