ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Αρχίζει έρευνα για τον εντοπισμό του οπαδού, που μπήκε στο γήπεδο να πανηγυρίσει το 7-0 επί της Γιουνάιτεντ

Λίβερπουλ: Αρχίζει έρευνα για τον εντοπισμό του οπαδού, που μπήκε στο γήπεδο να πανηγυρίσει το 7-0 επί της Γιουνάιτεντ
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Σε μπελάδες μπαίνει ο οπαδός της Λίβερπουλ που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του "Άνφιλντ" για να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες του Κλοπ το 7ο γκολ κόντρα στην Γιουνάιτεντ, με τους ρεντς να ανακοινώνουν την έναρξη έρευνας για τον εντοπισμό του.

Η Λίβερπουλ έζησε στιγμές μεγαλείου το βράδυ της Κυριακής (06/03) διαλύοντας με 7-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως υπήρχε μία ανορθογραφία στο φινάλε της αναμέτρησης που χάλασε τη διάθεση των ανθρώπων των ρεντς.

Ο λόγος για την εισβολή ενός οπαδού της στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες το γκολ του Φιρμίνο (έπεσε μάλιστα πάνω στον Άντι Ρόμπερτσον), με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι έξαλλος μαζί του και να μην κρύβει τον εκνευρισμό του on camera.

Πέρα ωστόσο από την αντίδραση του Γερμανού, η επίσημη Λίβερπουλ δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, με τους ρεντς να γνωστοποιούν την Δευτέρα (06/03) πως θα διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του εισβολέα, παρά το γεγονός ότι πρόλαβαν και τον απομάκρυναν από το χορτάρι οι άνδρες ασφαλείας.

"Η Λίβερπουλ έχει αρχίσει άμεση έρευνα για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό του μεμονωμένου εισβολέα, στον αγώνα της Κυριακής στην Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ.

Ο δράστης έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκε με παίκτες της Λίβερπουλ, κινδυνεύοντας να τραυματιστεί, καθώς πανηγύριζαν το έβδομο γκολ μπροστά από την κεντρική κερκίδα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη συμπεριφορά.

Η ασφάλεια και η ασφάλεια των παικτών, των συναδέλφων και των υποστηρικτών της ομάδας είναι πρωταρχικής σημασίας. Ο σύλλογος θα ακολουθήσει τώρα την επίσημη διαδικασία κυρώσεων και έχει αναστείλει τον λογαριασμό του φερόμενου παραβάτη μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Εάν κριθεί ένοχος για το αδίκημα της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια, ο δράστης μπορεί να αντιμετωπίσει ποινικό μητρώο και ισόβια αποκλεισμό από το Άνφιλντ και όλα τα γήπεδα της Premier League. Αυτές οι πράξεις είναι επικίνδυνες, παράνομες και έχουν σοβαρές συνέπειες", αναφέρει η Λίβερπουλ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ